De snelste ontstoppingsdienst

Hemelwater wordt alsmaar meer gebruikt, voor douche, wasmachine, toilet, enz… Een goed idee. Het is wel zaak om regelmatig uw regenwaterput te reinigen.

Ontstoppingsdienst Brussel, Mechelen, Leuven. Met noodservice 24 / 7.

De ontstoppingsdienst van Maxi Cleaning is een geoliede machine, die al meer dan 30 jaar vakwerk levert. U krijgt specialisten met tonnen ervaring over de vloer, die graag de handen uit de mouwen steken. Zij werken met een perfecte uitrusting, met aandacht voor het milieu. Niet-dringende ontstoppingen doen we gewoon tijdens de normale uren. Maar in geval van nood staat onze ontstoppingsdienst dag en nacht klaar. Ook in het weekend.

"Een noodgeval, ik belde laat, en effectief: 24 op 7 staan ze klaar."

Onze ontstoppingsdienst lost het op én neemt de oorzaak weg

Ontstoppen van uw leidingen is één. Maar wanneer de oorzaak van de verstopping niet wordt opgelost, keert het probleem terug. Daarom zoekt onze ontstoppingsdienst de exacte locatie waar uw leidingen verstoppen. En waarom net daar een verstopping ontstaat. We hebben zelfs speciaal camera-inspectie materiaal ter beschikking.

Oorzaken verstoppingen

De oorzaak van een verstopping kan divers zijn. Buitenshuis, bijvoorbeeld door ingroei van boomwortels in uw afvoerbuizen. Lichte verzakkingen van uw huis. Grondwerken. Te zware belasting door verkeer. Te veel bladeren in de regenpijp.

Binnenshuis zijn vetten de grootste boosdoeners van een verstopte leiding. Zeker in de keuken. Een verstopt toilet is vaak het gevolg van geurblokjes of vochtige doekjes. 

Ontstoppingsmiddel voor een toilet?

We raden ten stelligste chemische ontstoppingsmiddelen af. Het is belastend voor het milieu. Het kan uw leidingen beschadigen. Het is gevaarlijk voor spelende kinderen. Het verstoort de bacteriehuishouding in de septische put. Het kan brandwonden en ademhalingsproblemen veroorzaken.

De Maxi Cleaning ontstoppingsdienst ontstopt uw leidingen mechanisch en met hoge druk-technieken. Die zijn aangepast om geen schade te veroorzaken. Milieuvriendelijk én doeltreffend. 

Prijs ontstoppen

We werken met een duidelijke prijs voor een ontstopping. Zelfs als het werk moeilijk juist is in te schatten, krijgt u van ons een heldere prijsindicatie. Geen verrassingen bij de ontstoppingsdienst van Maxi Cleaning. 

 

We voeren deze ruimingswerken graag voor u uit in de regio’s Halle-Vilvoorde, Brussel, Nijvel, Leuven en Mechelen. Raadpleeg alle gemeenten hier.