Ontstoppen WC

Uw WC ontstoppen met blijvend resultaat: dat is waar de vakmannen van onze ruimdienst voor tekenen! 

Uw WC ontstoppen kan u in eenvoudige gevallen zelf, met de bekende ontstopper: een steel met een flexibele kunststof zuignap. U duwt de zuignap zo leeg mogelijk op het afvoergat en trekt ze dan terug. Herhaal dit enkele keren. Het zuigeffect kan ervoor zorgen dat een verstopping vlakbij wordt uiteen getrokken in kleinere deeltjes, wat de doorgang opnieuw vrijmaakt.

Blijft de WC verstopt? U kan proberen om kokend water door uw afvoerbuis te gieten. Let wel op: doe dit niet wanneer u kunststof afvoerleidingen hebt: ze kunnen beschadigd raken. 

"Onze WC ontstoppen, dat hebben ze snel en netjes gedaan. Echte professionals."

Ontstoppen met ontstoppingsmiddel?


Niet doen. Het is niet alleen erg belastend voor het milieu. Het kan uw leidingen beschadigen. Het is gevaarlijk voor spelende kinderen. Het kan brandwonden en ademhalingsproblemen veroorzaken.

Maxi Cleaning heeft professioneel materiaal en vakkundige technici die elk probleem herkennen en aanpakken. En aanpakken wit zeggen: zeer grondig en degelijk uw toilet ontstoppen. Het probleem écht oplossen: de oorzaak zoeken, de WC ontstoppen en advies bieden over hoe u nieuwe problemen kan voorkomen.

Wij ontstoppen uw WC-leidingen mechanisch en met hoge druk-technieken, die aangepast zijn om geen schade te veroorzaken. Milieuvriendelijk én doeltreffender!

Waar nuttig, kunnen we we ook een camera-inspectie uitvoeren om de oorzaak van de verstopping te vinden. 

Prijs ontstoppen WC

Maxi Cleaning werkt met een vast afgesproken prijs. Geen verrassingen, correct en degelijk werk, daar staan we voor. 

 

We voeren deze ruimingswerken graag voor u uit in de regio’s Halle-Vilvoorde, Brussel, Nijvel, Leuven en Mechelen. Raadpleeg alle gemeenten hier.