Ontstoppen van verstopte afvoer

Hemelwater wordt alsmaar meer gebruikt, voor douche, wasmachine, toilet, enz… Een goed idee. Het is wel zaak om regelmatig uw regenwaterput te reinigen.

Afvoerbuizen kunnen op verschillende plaatsen verstopt raken. Vaak zien we ze ontstaan waar bochten in de afvoerleidingen zijn. Dat kan al meteen beginnen aan de sifon. Deze U-bocht vult zich met water en vormt zo een geurafsluiter.

"Typisch: net voor een feestje de afvoer verstopt. Gelukkig doet Maxi Cleaning wat het belooft: snel en degelijk ontstoppen."

Afvoer zelf ontstoppen

Om een afvoer te ontstoppen kan u de klassieke ontstopper hanteren om opgestapeld vuil in de sifon, los te trekken. Lukt het niet om zo de afvoer te ontstoppen, kan u proberen de sifon los te schroeven met een waterpomptang. Zet de ramen open wegens ernstige geurhinder. Hou ook een emmertje en dweil onder de sifon voor eventueel morsen van water.

Een verstopte sifon is echter één mogelijkheid. In principe kan op eender welke plaats in de afvoer een verstopping ontstaan. Om alle mogelijkheden om uw afvoer te ontstoppen te onderzoeken en aan te pakken, is gespecialiseerd materiaal nodig. Van ontstoppingsveren tot hogedrukslangen en inspectiecamera’s.

Maxi Cleaning komt met professioneel materiaal ter plaatse, om uw afvoer binnen het uur te ontstoppen. We werken vakkundig, degelijk en laten een nette werkplek achter.

Ook voor onder meer een verstopt toilet of ledigen van een septische put kan u bij ons terecht. 

Prijs ontstoppen afvoer

Benieuwd naar de prijs om uw afvoer te ontstoppen? Bel en beschrijf kort de aard van de verstopping. Zo kunnen we meteen de prijs meedelen. We werken aan eerlijke, heldere tarieven, zonder verrassingen achteraf. En de verstopping, die is grondig en degelijk opgelost. 

 

We voeren deze ruimingswerken graag voor u uit in de regio’s Halle-Vilvoorde, Brussel, Nijvel, Leuven en Mechelen. Raadpleeg alle gemeenten hier.