Prijs ontstoppingen

Hemelwater wordt alsmaar meer gebruikt, voor douche, wasmachine, toilet, enz… Een goed idee. Het is wel zaak om regelmatig uw regenwaterput te reinigen.

Wat kost een ontstopping? Wat is een normale prijs?

Maxi Cleaning werkt met vaste, duidelijke prijzen. Gezien we de meeste ontstoppingen snel kunnen oplossen, zijn die prijzen democratisch. We hebben zoveel ervaring dat we goed kunnen inschatten hoeveel tijd we nodig hebben. Meestal is dat minder dan een uur ter plaatse.

Is het werk vooraf moeilijker in te schatten? Toch krijgt u van ons een heldere prijsindicatie. Nooit verrassingen bij Maxi Cleaning. 

"Wat een service! Ik heb ooit anderen over de vloer gehad..."

Goedkope ontstoppingen

Goedkoop is leuk. Maar… hou rekening met het volgende. Ontstoppingen worden door diverse soorten vakmensen uitgevoerd. Elk heeft zijn expertise, maar niet elke vakman beschikt over het juiste materiaal of de juiste kennis. De enige goede ontstopping is er eentje die: 

  • de oorzaak wegneemt en niet alleen de verstopping van het moment
  • geen leidingen beschadigt
  • de werking van de septische put niet verstoort

De enige zekerheid is dat u bij elke vakman een rekening krijgt. Want u niet zeker weet, is hoeveel tijd nodig zal zijn bij een niet-specialist, en of het probleem au fond is weggenomen.

Let dus op met prijzen die te mooi om waar te zijn. In het Engels verwoordt men het zo: “The bitterness of low quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”.

Maxi Cleaning hanteert correcte, concurrentiële prijzen. Met garantie van goed werk.

 

We voeren deze ruimingswerken graag voor u uit in de regio’s Halle-Vilvoorde, Brussel, Nijvel, Leuven en Mechelen. Raadpleeg alle gemeenten hier.