Prijs ontstoppingen

Wat is een normale prijs voor ontstoppingen, en wat mag u verwachten van de professionals uit deze sector? 

Wat is een normale prijs voor een ontstopping?

Maxi Cleaning werkt met een vaste, duidelijke prijs voor ontstoppingen. Gezien we de meeste gevallen snel kunnen oplossen, zijn die prijzen democratisch. We hebben zoveel ervaring dat we goed kunnen inschatten hoeveel tijd we nodig hebben. Meestal is dat minder dan een uur ter plaatse.

Is het werk vooraf moeilijker in te schatten? Toch krijgt u van ons een heldere prijsindicatie. Nooit verrassingen bij Maxi Cleaning. 

"Snel, vriendelijk en vakkundig! Tegen een correcte prijs, en blijvend opgelost. Beste keuze wat mij betreft"

Goedkope ontstoppingen

Goedkoop is leuk. Maar… hou rekening met het volgende. Ontstoppingen worden door diverse soorten vakmensen uitgevoerd. Elk heeft zijn expertise, maar niet elke vakman beschikt over het juiste materiaal of de juiste kennis. De enige goede ontstopping is er eentje die: 

  • de oorzaak wegneemt en niet alleen de verstopping van het moment
  • geen leidingen beschadigt
  • de werking van de septische put niet verstoort


De enige zekerheid is dat u bij elke ontstopper een rekening krijgt. Wat u niet zeker weet, is hoeveel tijd een niet-specialist zal nodig hebben, en of het oorzaak is weggenomen. Jammer genoeg keert het probleem vaak terug binnen de paar weken in zo’n gevallen.  

Let dus op met een prijs voor ontstoppingen die te mooi om waar te zijn. In het Engels verwoordt men het soms zo: “The bitterness of low quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”. Of in het Nederlands: als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook. 

Maxi Cleaning hanteert een correcte, concurrentiële prijs voor haar ontstoppingen. Met garantie van goed werk, door zeer ervaren vaklui. Onze firma heeft al tientallen jaren ervaring hierin en kan genieten van een betrouwbare reputatie. 

We voeren deze ruimingswerken graag voor u uit in de regio’s Halle-Vilvoorde, Brussel, Nijvel, Leuven en Mechelen. Raadpleeg alle gemeenten hier.